Friday 10 March 2017

Ντιπ με cream cheese


Ένα πανεύκολο ντιπ με τυρί κρέμα.
Κατάλληλο για να συνοδεύσει κρεατικά ή λαχανικά, για να το απολαύσουμε πάνω σε κρακεράκια ή φρυγανισμένο ψωμάκι, να το χρησιμοποιήσουμε σαν σως πάνω σε κάποιες σαλάτες μας.
Ετοιμάζεται εύκολα, γρήγορα και είναι πολύ πολύ νόστιμο!

Θα χρειαστούμε:
100 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές μαγιονέζα
3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
μισή πιπεριάς Φλωρίνης (φρέσκια)
μισό κουταλάκι σκόρδο σκόνη
λίγο πιπεράκι
Τι κάνουμε:
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης, τον μαϊντανό και τον άνηθο.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το ντιπ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά, να ενωθούν οι γεύσεις.
Κατόπιν το ντιπ είναι έτοιμο να το σερβίρουμε και να το απολαύσουμε!
Καλή επιτυχία!
Ελένη Κ. (eleniscooking)

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο μέιλ μας syntageskardias@yahoo.com είτε στην ομάδα ή την σελίδα μας στο facebook κι εμείς θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...